RÅDGIVNING

Så bra att du vill arbeta med jämställdhet, mångfald och inkludering och så kul att du är här! Ibland är det inte helt lätt att veta var arbetet bäst startas eller fortsätter. Det här frågeschemat är tänkt som ett första stöd för dig att reflektera över vilka insatser som kan lämpa sig väl för dig och din organisation, utifrån var ni befinner er idag! 

Kompass som pekar norr

Rådgivning, löpande eller på projektbasis

 

Vill ni sätta igång ert arbete för en mer jämställd, mångfaldsrik och inkluderande organisation men vet inte riktigt var ni ska börja? Eller driver ni kanske redan ett arbete men vill utvärdera eller ta ett omtag för att etablera nuläge, strategi, handlingsplaner och aktiviteter? 

Då kan jag hjälpa till antingen löpande över tid eller på projektbasis. Tillsammans arbetar vi fram hur jag bäst kan bidra i en rådgivande och stöttande roll för att ni ska få ut de allra bästa resultaten i ert arbete för ökad jämställdhet, mångfald och inkludering. 

Kostnad: pris vid förfrågan

pexels-photo-3539902.jpeg

Rådgivning 1 timme

 

Vill ni sätta igång ert arbete för en mer jämställd, mångfaldsrik och inkluderande organisation men vet inte riktigt var ni ska börja?

Då sätter vi oss ned en timme, fysiskt eller digitalt, och går på ett strukturerat och metodiskt sätt igenom relevanta frågeställningar för att bena ut var era utmaningar och möjligheter ligger.

Jag följer upp samtalet genom att sammanställa vad vi diskuterat och ger förslag på möjliga nästa steg. 

Kostnad: 5 000 kr ex moms

Fyll i formuläret om du vill veta mer, be om en offert, ses på en lunch eller boka mig!

sara@viaconsulting.nu  |  Tel: 0767 - 99 29 99

Tack för ditt meddelande!