OM VIA CONSULTING

european_women_technology_rai_29_11_18_s

Historien bakom Via Consulting

Jag som driver Via Consulting heter Sara Jonasson Ginters. Efter nästan 17 år och en mycket spännande internationell karriär inom

IT-branschen bestämde jag mig för att stänga en dörr för att kunna öppna en annan. Jag sade upp mig och startade Via Consulting med drömmen att bidra till mer jämställda, mångfaldsrika och inkluderande organisationer.

Mitt varför

Jag drivs av ett djupt engagemang för att bidra till förändring för ett mer inkluderande arbetsliv. Det finns så mycket vi kan göra i vår vardag men också utifrån ett långsiktigt och strategiskt perspektiv. Genom att bygga mångfaldsrika organisationer och genom ett inkluderande förhållningssätt kan vi ta till vara på all den kompetens och potential som finns hos individer. 

Mitt erbjudande

Mitt erbjudande till dig är att utifrån era förutsättningar hjälpa er att ta nästa steg för att utveckla en mer inkluderande organisation.​

Mina värdering

Några av de ledord som är viktiga för mig och som präglar mitt arbete är kvalitet, professionalism, integritet, empati, och en liten smula otålighet. Och jag drivs av en övertygelse om att vi måste våga tänka och göra nytt för att få till en reell förändring när det gäller de här frågorna. 

Min bakgrund

Jag har arbetat inom kundtjänst, försäljning, verksamhetsutveckling, business operations och som chef inom de flesta av de funktionerna.

Jag har erfarenhet av ideellt styrelsearbete som ordförande och ledamot i Professional Women's Network Stockholm och Röda Korset Södermalm. Under tvår år ledde jag Ciscos interna kvinnonätverk.  

Jag är en av samordnarna bakom #teknisktfel, teknikbranschernas metooupprop.

År 2019 vann jag priset som årets nyföretagare i Nacka och i år är jag nominerad till Diversity Leader of the year till Nordic Women in Tech awards!

Jag är uppvuxen i Rågsved OCH på Östermalm och har bott i Dublin, Amsterdam och Köpenhamn. Nu bor jag i Nacka utanför Stockholm med mina två döttrar. 

Vill du veta mer finns det detaljer på LinkedIn och vill du connecta med mig där blir jag jätteglad!

©2018 by www.viaconsulting.nu. Proudly created with Wix.com